Zvanično - Kolumbijac u Juventusu do 2020. godine! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Kolumbijac u Juventusu do 2020. godine! (foto)

Potvrda dolazi sa zvaničnog sajta torinskog kluba.

Kako je obelodanjeno, Huan Kvadrado je potpisao ugovor sa Juventusom do 2020. godine.

Kolumbijac je u Juventusu drugu godinu zaredom na pozajmici iz Čelsija, ali je ovoga puta sa upravom "Plavaca" bio dogovoren i mogući otkup čitavog Kvadradovog ugovora.

Sada je uprava novog/starog prvaka Italije i zvanično otkupila njegov ugovor od ekipe sa "Stamford Bridža", na račun ekipe iz  Londona će u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << naredne tri godine postepeno stizati 20 miliona evra na ime transfera.

Kvadrado je bio vrlo važan šraf čete Maksa Alegrija koja je ove sezone osvojila duplu krunu u Italiji, a na pragu su da postanu i drugi klub u istoriji italijanskog fudbala koji će osvojiti tripletu, kako se u finalu Lige šampiona sastaju sa madridskim Realom.

Bivši fudbaler Fiorentine je ove sezone odigrao 43 utakmice u svim takmičenjima za "Staru damu", postigao je tri pogotka i upisao sedam asistencija.

UFFICIALE: Acquisito a titolo definitivo il cartellino di @Cuadrado, bianconero fino al 2020 https://t.co/EaWa27FssK ⚪️⚫️ #Cuadrado2020 pic.twitter.com/cTPJXdH4Tw

— JuventusFC (@juventusfc) 22. мај 2017.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eto zašto su najveći: Dan posle osvajanja titule - treći potpis u Juventusu

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2017

Huan Kvadrado otkupljen za 20.000.000 evra..Možda ne baš sve, ali mnogo toga o novoj sezoni u Torinu će se znati i pre no što Masimilijano Alegri i njegovi izabranici otputuju na odmore. Nema improvizacije u velikom klubu. Ako želiš da budeš najbolji ne smeš sebi da dozvoliš da uđeš u cajtnot....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.