Janko određuje parove polufinala u Londonu

Izvor: Kurir, 10.Nov.2012, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko određuje parove polufinala u Londonu

Ako Janko pobedi, u polufinalu će se sastati Federer - Đoković i Marej - Del Potro. Ako, pak, Ferer pobedi, igraće Federer - Marej i Đoković - Del Potro.

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro pobedio je Rodžera Federera sa 7:6 (3), 4:6, 6:3 u trećem kolu B grupe završnog turnira u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Londonu i zauzeo drugo mesto u grupi.

Takav rezultat onemogućio je Janka Tipsarevića i Davida Ferera da u poslednjem meču grupne faze vode borbu za plasman u polufinale. Ipak, upravo će se njih dvojica pitati ko će sa kim igrati u narednoj rundi. Ako Janko pobedi, u polufinalu će se sastati Federer - Đoković i Marej - Del Potro. Ako, pak, Ferer pobedi, igraće Federer - Marej i Đoković - Del Potro.

Dakle, od "drugog reketa Srbije" zavisi da li će londonska publika već u narednoj rundi imati priliku da gleda okršaj dvojice najboljih igrača na svetu.

Polufinala su na programu u nedelju, a pobednik Mastersa u Londonu biće poznat u ponedeljak.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.