Iz Čelsija u Las Palmas – završeno!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Čelsija u Las Palmas – završeno!

Ekipa sa Kanarskih ostrva dogovorila sve detalje sa Loikom Remijem, koji će kao slobodan igrač potpisati dvogodišnji ugovor sa novim klubom

Las Palmas je tražio napadača i pronašao ga je u Londonu! Dosadašnji ofanzivac Čelsija Loik Remi dogovorio je sve detalje oko prelaska u redove španskog kluba.

Francuz je danas prošao lekarske preglede u Londonu, a njegov dolazak trebalo bi da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ozvaničen u večernjim časovima. Pregovori su bili vrlo naporni za obe strane, posbedno što je iskusni fudbaler morao da se odrekne dela primanja u Čelsiju kako bi došao do čistih papira, pa će kao slobodan igrač potpisati dvogodišnji ugovor sa novim klubom.

Remi (30) će zvanično biti predstavljen početkom naredne nedelje, kada će se staviti na raspolaganje treneru Las Palmasa Manolu Markezu. Iako je prošao kompletan pripremni period sa Plavcima, sasvim sigurno će mu biti potrebno malo vremena da bi se u potpunosti privikao na novi klub i uslove u španskoj Primeri.

Remi je u Čelsi stigao na leto 2014. godine, kada su Plavci aktivirali izlaznu klauzulu u njegovom ugovoru sa Kvins Park Rendžersom u iznosu od 13.200.000 evra. U dresu Čelsija je odigrao 47 utakmica u svim takmičenjima i postigao samo 12 golova. Očekuje se da na Kanarskim ostrvima ponovo oživi svoju golgetersku karijeru.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.