Remi otišao iz Čelsija u toplije krajeve

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi otišao iz Čelsija u toplije krajeve

Francuski napadač definitivni više nije igrač 'Plavaca' iz zapadnog Londona.

Španska 'Marca' donosi vest da ćemo Lioka Remija u nastavku tekuće sezone gledati u Primeri.

Njegov novi klub je Las Palmas.

30-godišnji napadač je već prošao lekarske preglede i do kraja dana će potpisati ugovor sa "Kanarincima".

Pregovori su bili teški, posebno iz razloga što je Remi u Čelsiju imao platu koju u Las Palmasu ne bi mogao da dobije ni u snovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali pošto mu je Antonio Konte jasno predočo da na njega ne računa, na kraju je njegov agent uspeo da pronađe zajednički jezik sa španskim prvoligašem.

Pauza zbog obaveza reprezentacija će bi dobro doći da se upozna sa timom i očekuje se da debitkuje čim se nastavi sezona u Primeri.

Kanari će mu biti deveta destinacija u profesionalnoj karijeri, posle Liona, Lansa, Nice, Marselja, Kvins Park Rendžersa, Njukasla, Čelsija i Kristal Palsa.

Remi je upisao i 31 nastup za reprezentaciju Francuske i postigao 7 golova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Iz Čelsija u Las Palmas – završeno!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2017

Ekipa sa Kanarskih ostrva dogovorila sve detalje sa Loikom Remijem, koji će kao slobodan igrač potpisati dvogodišnji ugovor sa novim klubom..Las Palmas je tražio napadača i pronašao ga je u Londonu! Dosadašnji ofanzivac Čelsija Loik Remi dogovorio je sve detalje oko prelaska u redove španskog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.