Its A Valentines Thing! w. Alex Nut ( Rinse FM / UK )

Izvor: Plakatt.com, 16.Jan.2013, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

It's A Valentine's Thing! w. Alex Nut ( Rinse FM / UK )

KC Grad, Beograd
Thursday 14 Feb 22:00

It’s A Dubstep Thing! predstavlja
It’s A Valentine’s Thing!
14. februar 2013, Kulturni centar Grad
Alexander Nut / Eglo Records, Rinse FM / London, UK
Phillipe P
Rasheed
Necone
Cena karte: 350 rsd pre 00h, 500 rsd posle 00h
www.facebook.com/itsadubstepthing
Alexander Nut / Eglo Records, Rinse FM / London, UK
Alexander Nut je vlasnik Eglo Records-a i žanrovski najraznovrsniji selektor Rinse FM-a. On je sebi izgradio ime spajajući najudaljenije krajeve savremene muzike gledane kroz svoju svetlucavu prizmu kasno-noćnog futurizma kojim redovno ispunjava svako nedeljno popodne u svojoj radio emisiji.
Kao DJ, on koketira sa mutantskim kombinacijama bass zvukova, sve od hip hop-a do house-a, broken beat-a do boogie-a preko dubstep-a i dalje, predstavljajući različite producente pomešane u njegovom jedinstvenom miksu.
Njegova izdavačka kuća Eglo Records, brzo je postala sinonim za eklektični kvalitet koja neprestano gura svoj lični potpis za raznovrsnim izdanjima od izvođača kao što su : Floating Points, Funkineven, Mizz Beats, Fatima and Arp 101.
U 2009 godini Nut je izdao miks, osmi po redu, za Rinse mix CD seriju, koji je izglasan kao treći od strane Phonica-e u top 100 izdanja godine. U 2010 Nut je takođe napravio mlađu sestru Eglo Records-a, Ho Tep koji je predstavio izvođače kao što su Letherette, Throwing Snow and Dirg Gerner, što je prethodilo dvema nominacijama (uključujući i nagradu za najbolju izdavačku kuću) na Gilles Petersons 2012 World Wide Awards.
Rezidencija i pionirski status kada su u pitanju klubske večeri poput FWD, Plastic People, Deviation and Fabric jasno govori da je Nut jedna od možda najsmelijih i najpoštovanijih osoba na engleskoj klubskoj sceni.
eglorecords.com
twitter.com/AlexanderNut
rinse.fm/artists/alexandernut/
http://boilerroom.tv/alex-nuts-70-min-mix-ft-fatima/
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

"It's A Valentine's Thing!" u Gradu

Izvor: B92, 17.Jan.2013, 13:30

It's A Dubstep Thing! predstavlja "It's A Valentine's Thing!" 14. februara u Kulturnom centru Grad. Nastupiće Alexander Nut, Phillipe P, Rasheed i Necone...Alexander Nut je vlasnik Eglo Records-a i žanrovski najraznovrsniji selektor Rinse FM-a. On je sebi izgradio ime spajajući najudaljenije krajeve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.