Ispovest iz NAJVEĆEG BORDELA U LONDONU: Imam 30 klijenata mesečno, ali moji roditelji u Rumuniji misle da sam ČISTAČICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest iz NAJVEĆEG BORDELA U LONDONU: Imam 30 klijenata mesečno, ali moji roditelji u Rumuniji misle da sam ČISTAČICA

Seks radnica Elana iz Bukurešta otkrila je novinarima "Sandej tajmsa" da u stanu u poznatom londonskom kvartu Čelsi svakodnevno prima klijente koje pronalazi preko interneta, dok svojoj porodici u Rumuniji govori da u Engleskoj radi kao čistačica.

Elana otkrila je da mesečno prima i po 30 klijenata da bi mogla da plati stanarinu u jednom od najbogatijih delova britanske prestonice. Najam njenog stana u zgradi čiji je vlasnik tajkun Kristofer Moran košta čak 3.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << funti, a ona naplaćuje sat vremena sa klijentom 150 funti.

Šokantna istraga "Sandej Tajmsa" otkrila je da Elana nije jedina – u toj zgradi radi više od 100 prostitutki. Otkriće ovih novina pokazuje da je je ovaj blok stanova možda najveći bordel u Britaniji, čak poznat je kao "deset spratova kur*i".

Na internetu je moguće pronaći i devojke koje nude seksualne usluge upravo u tim stanovima. I Elana je među njima, pa se na specijalizovanim sajtovima mogu pronaći i njene fotografije na kojima polugola reklamira svoje usluge. Prethodno je radila kao poslovna pratnja u Parizu.

Vlasnik zgrade je tajkun čije bogatstvo iznosi čak 404 miliona funti, a blisko se druži i sa članovima kraljevske porodice. Od najama stanova u zgradi godišnje zarađuje čak osam milion funti, navodi "Sandej tajms".

Takođe, novinari su otkrili da je donirao 290.000 funti Konzervativnoj stranci, kako sa ličnih tako i sa poslovnih računa. Ipak, novinari nisu pronašli dokaz da Moran ima bilo kakve veze sa prostitucijom koja se tu događa.

Inače, novinari "Sandej Tajmsa" uspeli su preko sajtova za prostituciju da rezervišu čak 40 termina sa prostitutkama u 23 različita stana u bloku u kojim se nalazi 670 stnova. Većina devojaka koja radi u tim stanovima kao prostituke su iz Rumunije.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.