Igrači zbunili Fergusona

Izvor: S media, 23.Avg.2010, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači zbunili Fergusona

Trener Mančester Junajteda ser Aleks Ferguson kaže da mu nije jasno zašto Rajan Gigs nije šutirao penal protiv Fulama, već je to učinio Nani - i promašio.

Mančester je dva puta imao prednost u Londonu, na gostovanju Fulamu, a u 87. minutu pri vođstvu od 2:1, Portugalac nije iskoristio šansu da reši pitanje pobednika. Usledio je pogodak Hangelenda za remi.

- Mislio sam da će Gigs izvesti najstrožu kaznu. Ne znam zašto je Nani šutirao. Uvek kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da je visina udarca kod penala presudna, a Nanijev šut nije imao dobru visinu. Prošle sezone Gigs je protiv Totenhema dva puta bio precizan sa bele tačke, iako je i tada Nani bio na terenu - nezadovoljan je bio Ferguson, a prenosi "Sun".

Posle furioznog starta Čelsija, koji iz prva dva kola ima gol razliku 12:0, treneru Mančestera nije prijatno kada uporedi rezultate svog tima i glavnog konkurenta u trci za titulu.

- Imali smo priliku da steknemo dva gola prednosti tri minuta pre kraja, a nismo je iskoristili. Bodovi ne smeju glupavo da se ispuštaju, bez obzira da li je u pitanju početak ili kraj sezone. Iskreno, mislim da u drugom poluvremenu nismo ni zaslužili vođstvo od 2:1, ali kada smo već do njega došli i imali šansu iz penala, morali smo da je iskoristimo - istakao je Ferguson.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.