Izvor: Danas, 23.Avg.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Đavoli“ poklekli na Kotidžu

Igrači Aleksa Fergusona još jednom su poklekli na Krejven kotidžu gde su zaradili samo bod remizirajući sa domaćim Fulamom 2:2. Mančester junajted je vodio dva puta, najpre golom Skolsa (11) i autogolom Hangelanda (84), ali su domaći igrači u oba slučaja uspevali da se vrate pogocima Dejvisa (57) i Hangelanda (89). „Crveni đavoli“ su u 87. minutu imali priliku da osvoje sva tri boda kada je dosuđen penal posle igranja rukom Dafa u kaznenom prostoru, ali je golman Fulama Stokdejl pročitao Nanijevu nameru i uspešno sačuvao mrežu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Igrači zbunili Fergusona

Izvor: S media, 23.Avg.2010

Trener Mančester Junajteda ser Aleks Ferguson kaže da mu nije jasno zašto Rajan Gigs nije šutirao penal protiv Fulama, već je to učinio Nani - i promašio...Mančester je dva puta imao prednost u Londonu, na gostovanju Fulamu, a u 87. minutu pri vođstvu od 2:1, Portugalac nije iskoristio šansu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.