Haos u sedištu kompanije Soni mjuzik, dvoje izbodeno

Izvor: Mondo, 02.Nov.2018, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u sedištu kompanije Soni mjuzik, dvoje izbodeno

Dve osobe ubodene su danas nožem u centru Londona, a policajci su raspoređeni na licu mesta - u glavnom predstavništvu britanskog ogranka američke korporacije "Soni mjuzik" u Kensingtonu, saopštila je londonska policija.

Foto: Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Iz te kompanije je nešto kasnije potvrđeno da su dvoje zaposlenih u njihovom ketering timu učestvovali u svađi koja je prerasla u nasilan sukob, javio je Rojters.

"'Soni Music' potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je da je došlo do incidenta u kancelariji u zgradi kompanije u ulici Deri zbog čega je zgrada evakuisana", saopštila je portparolka kompanije.

Ona je dodala da incident sada ispituje policija.

Londonska policija saopštila je prethodno da je dobila poziv pošto se incident desio u ulici Deri oko 11.00 po lokalnom vremenu, prenosi Rojters.

Twitter Embed Code

2 hurt in #London stabbing incident near #SonyMusic headquarters

.#UK#Britain#stabbing#Forsan_Newspic.twitter.com/qh9iTrxx5C

— Forsan News EN (@Fnews_english) November 2, 2018

2 hurt in #London stabbing incident near #SonyMusic headquarters.#UK #Britain #stabbing #Forsan_News pic.twitter.com/qh9iTrxx5C— Forsan News EN (@Fnews_english) November 2, 2018
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.