Hant novi šef britanske diplomatije, Rab ministar za Bregzit

Izvor: EurActiv Srbija, 10.Jul.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hant novi šef britanske diplomatije, Rab ministar za Bregzit

U roku od dva dana, a samo par dana pošto je britanska vlada navodno postigla saglasnost o odnosima Brisela i Londona nakon što Britanija u martu 2019. izadje iz EU, dva ministra podnela su ostavke - za Bregzit i spoljnih poslova. I dok iz Brisela kažu da su ministri koji su se snažno zalagali za Bregzit otišli ostavljajući nerešene probleme, neki mediji spekulišu da bi to mogao da bude početak kraja vlade premijerke Tereze Mej.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: London,   Evropska Unija

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Ostavke ministara, da li Tereza Mej broji poslednje dane

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2018

Deo britanske javnost i medija odbrojavaju dane vladi Tereze Mej. Britanska premijerka suočava se sa teškom situacijom i sve većim pritiscima svega nekoliko dana nakon što je njen kabinet navodno postigao saglasnost o odnosima Brisela i Londona nakon Bregzita. Dvojica ministara, uključujući šefa...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.