Gotovo sa Italijom? Džo Hart ide pod „čekić“

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo sa Italijom? Džo Hart ide pod „čekić“

Ipak, do kraja sezone se za njegovu budućnost pita uprava Torina

Golman reprezentacije Engleske Džo Hart posvemu sudeći provešče samo jednu sezonu u italijanskom Torinu, pošto njegov povratak u pravu formu prate klubovi iz Premijer lige.

Kako piše Telegraf, Hart je velika želja londonskog Vest Hema, koji želi da ga vidi na svom golu već u januaru, ali teško s obzirom da se on nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na jednogodišnjoj pozajmici u Torinu.

Slaven Bilić navodno nije zadovoljan golmanima Adrijanom i Rendolfom, pa je krenuo u potragu za novim rešenjem, a bolje od angažovanja Harta neće pronaći.

Hart se na odlazak u Torino odlučio nakon dolaska Đozepa Gvardiole u Mančester Siti, jer ga ovaj nije video u startnoj postavi, a na golu Bikova ove sezone stajao je 14 puta u Seriji A.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.