Gotovo, Remzi ima novi klub!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Remzi ima novi klub!

Velšanin izvesno napušta Arsenal, čini se da je poznato i gde će nastaviti karijeru.

"Tobdžije" su digle ruke od Erona Remzija, nisu spremni da mu daju povišicu koju zaslužuje, pa će se radije odreći njegovih usluga, kako bi na leto imali više novca za angažovanje pojačanja po ukusu trenera Emerija.

Velšanin će tako nakon 10 godina napustiti klub iz Severnog Londona, veliki broj klubova pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je interesovanje za njegove usluge, ali u jednom veruju da su pobedili konkurenciju.

Kako prenose mediji iz Engleske, u minhenskom Bajernu tvrde da su postigli dogovor sa vezistom Arsenala.

Remzi je navodno pristao na njihove uslove, te je njegovm prelazak u Minhen maltene gotova stvar.

Očekuje se da Velšanin potpiše višegodišnji ugovor sa Bavarcima na kraju tekuće sezone.

Bajern će narednog leta pokušati da dovede veliki broj novih igrača, među glavnim željama kluba je i jedan srpski fudbaler, više o tome OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenal pronašao zamenu za Beljerina i to za "siću"! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018

"Tobdžije" pronašle vrlo dostupnog igrača po svom ukusu...Kako prenose brazilski mediji, fudbalski klub Arsenal bi mogao da pomogne brazilskom fudbalskom klubu Atletiko Mineiru...Naime, pomenuti klub iz "zemlje sambe, kafe i fudbala" je u finansijskim problemima, a mogli bi da ih reše prodajom jednog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.