Derbi Severnog Londona za fudbalera Junajteda!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi Severnog Londona za fudbalera Junajteda!

Veliki prestonički rivali zainteresovani su za Murinjovog pulena.

Kako prenose engleski mediji, Arsenal i Totenhem žele u svojim redovima štopera Mančester junajteda Erika Bajia.

Fudbaler iz Obale Slonovač je bio jedno od prvih Murinjovih pojačanja na "Old Trafordu", u početku se zaista dobro pokazao, usledile su povrede, a ove sezone bivši štoper Viljareala nije sav svoj.

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toga bi mogao i da napusti redove Mančester junajteda, Murinjo će pokušati da proda sve koji se nisu dovoljno dobro pokazali, kako bi sakupio novac za kvalitetna pojačanja.

Tako su interesovanje za njegove usluge pokazali "Tobdžije" i "Pevci", koji su povodom Bajia kontaktirali Junajted i pre početka sezone, ali 24-godišnji defanzivac tada nije bio na prodaju.

Baji je leta 2016. godine plaćen 35 miliona evra, Murinjo bi voleo da ga zadrži, ali je očigledno spreman da ga žrtvuje kako bi dobio dokazanu i kvalitetnu opciju u zadnjoj liniji.

Videćemo koliko su Arsenal i Totenhem spremni da ponude, "Gunerima" su očajnički potrebna pojačanja u zadnjoj liniji, dok bi Sparsi mogli da ostanu bez Aldervejrelda već narednog leta.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Svi putevi vode u Rim, pa tako i put iz Mančestera!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018

Veliki broj klubova pokazao je interesovanje za fudbalera "Crvenih Đavola", ali izgleda da će ga put odvesti u "Večni grad"...Kako prenose italijanski mediji, Lacio je trenutno favorit za potpis fudbalera Mančester junajteda Matea Darmijana...Njegov ugovor sa "Đavolima" ističe na kraju sezone,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.