Glumac Tom Hardi je superheroj i u stvarnom životu! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 25.Apr.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac Tom Hardi je superheroj i u stvarnom životu! (FOTO, VIDEO)

Holivudski srcelomac Tom Hardi, viđen je na londonskim ulicama kako hvata kriminalce u stilu pravog pravcatog akcionog heroja.

Popularni glumac dospeo je na naslovne strane svetskih medija nakon što je pomogao da se uhvati lopov na mopedu.



GANGSTERI SA IST ENDA: TOM HARDI BRILJIRAO, ALI DA LI JE I POENTA FILMA? (VIDEO)

Hardi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je prolazio kada se pljačka desila ali nije imao nikakav problem da uzme stvari u svoje ruke. Lopove je jurio ulicama južnog Londona i kada je jednog od njih uhvatio, zgrabio ga je za okovratnik u stilu akcionog junaka i  rekao:" Uhvati sam lopužu"!

Immense. #TomHardy "goes into superhero mode", chases robber across building site, decks him and waits for police. https://t.co/5rr50Vet0o

"To je stvar psihe, kao da se "prešaltovao" u superheroja kakvog glumi na filmu. Tom Hardi očigledno nije čovek sa kojim se treba šaliti. Mislim da je lopovu proverio isprave pre nego što je stigla policija", ispričali su očevici.

@Bowel_Cancer_UK. One of our Patron's is a hero as well as an awesome supporter! Good man #TomHardy https://t.co/Big12XLx4p

Dvoje ljudi je uhapšeno zbog pljačke bicikla koji se sudario sa "mercedesom".Oba mladića su bila povređena, al isu uspela da uteknu policajcima, naravno sve dok ih glumac nije uhvatio.

Tom Kruz odglumio celu svoju karijeru za 9 minuta (VIDEO)

#TomHardy (source The Sun) https://t.co/OPczisHKhM pic.twitter.com/gOcyJIbEB7
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.