Gilles Peterson na Kalemegdanu

Izvor: B92, 25.Maj.2010, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gilles Peterson na Kalemegdanu

Londonski DJ Gilles Peterson nastupiće 12. juna u Beogradu, na prostoru nekadašnjih terena za mini golf nedaleko od paviljona ,,Cvijeta Zuzorić’’.

,,Gilles Peterson je obišao Kubu, odakle se vratio sa neverovatnom selekcijom svežih kubanskih melodija. Spremajući se da ih podeli sa nama i obogati svoj miks tropskim tonovima, izjavio je: 'Ovo je kao stvoreno za Beograd!'", stoji u saopštenju organizatora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Gilles Peterson je već nekoliko puta nastupao u Beogradu (SKC, Dom omladine, Muzej Savremene umetnosti, Kalemegdan), a organizatori sada još saopštavaju da su ,,Gillesovi prolećni beogradski nastupi već pomalo deo njegove lične tradicije i mitologije, u kojima treba učestvovati".

U slučaju lošeg vremena nastup će biti premešten u veliku salu beogradskog SKC-a.

Informacije o cenama karata i prodajnim mestima biće saopštene uskoro.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.