Galijani: Pato ostaje 100%

Izvor: B92, 11.Jun.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galijani: 'Pato ostaje 100%'

Potpredsednik fudbalskog kluba Milan Adrijano Galijani izjavio je da je siguran da talentovani Brazilac Alehandre Pato neće napustiti taj klub tokom leta.

Tom izjavom Galijani je pokušao da smiri navijače 'rosonera', koji su uznamireni zbog sve češćih natpisa da će se 19-godišnji Pato, zajedno sa Andreom Pirlom i Đenarom Gatuzom, pridružiti doskorašnjem treneru Milana Karlu Ančelotiju u londonskom Čelsiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je istakao da je uprava Milana odlučila da od vrhunskih igrača samo Brazilcu Kaki dozvoli da napusti 'San Siro', a da će ostali asovi 'rosonera' i naredne sezone igrati u dresu tog kluba.

"Mogu reći da sam 99,9% siguran da će najbolji igrači ostati u klubu", rekao je Galijani.

"Što se Pata tiče, za njega sam 100% siguran da ostaje u Milanu", jasan je bio potpredsednik 'rosonera'.

U međuvremenu se pojavila informacija da navodno Antonio Kasano pregovara sa Milanom i da bi taj napadač mogao uskoro da pređe na 'San Siro', ali je fudbalerov agent saopštio da ga još uvek nisu kontaktirali čelnici tog kluba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.