Galijani: Pato ostaje u Milanu

Izvor: RTS, 11.Jun.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galijani: Pato ostaje u Milanu

Potpredsednik italijanskog fudbalskog vicešampiona Milana Adrijano Galijani izjavio je da je siguran da talentovani napadač Brazilac Alehandre Pato neće napustiti klub ovog leta.

On je rekao da je Upava kluba odlučila da od vrhunskih igrača samo Brazilcu Kaki dozvoli da promeni sredinu, a da će ostali asovi biti zadržani u "crveno crnom" dresu.

"Mogu reći da će najbolji igrači 99,9 odsto ostati u Milanu, a za Pata sam siguran 100 odsto", kazao je Galijani u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << razgovoaru sa italijanskim novinarima.

Tom izjavom on je pokušao da razbije strah kod navijača kluba, koji su uznamirani zbog sve češćih natpisa da će se 19. godišnji Pato, Andrea Pirlo i Đenaro Gatuzo pridružiti doskorašnjem treneru Milana u londonskom Čelsiju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Galijani: 'Pato ostaje 100%'

Izvor: B92, 11.Jun.2009

Potpredsednik fudbalskog kluba Milan Adrijano Galijani izjavio je da je siguran da talentovani Brazilac Alehandre Pato neće napustiti taj klub tokom leta...Tom izjavom Galijani je pokušao da smiri navijače 'rosonera', koji su uznamireni zbog sve češćih natpisa da će se 19-godišnji Pato, zajedno...

Nastavak na B92...

Milan ne da Pata

Izvor: S media, 11.Jun.2009

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani izjavio je da je siguran da talentovani brazilski napadač Alehandre Pato neće napustiti klub ovog leta...On je rekao da je Upava kluba odlučila da od vrhunskih igrača samo Brazilcu Kaki dozvoli da promeni sredinu, a da će ostali asovi biti zadržani u crveno...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.