Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2017, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE SU, ŠTA RADE: Simpatični prevarant sa pitom dobio suspenziju, ali to je ništa za ono koliko je dobio (VIDEO)

Ko se još ne seća u prvi mah simpatičnog Vejna Šoa, još jedne kratkotrajne atrakcije fudbala.

Ukoliko ima tih, radi se o golmanu, veteranu, koji je bio zvezda FA kup duela Satona i Arsenala.
Zbog ovog elegantno popunjenijeg čuvara mreže je duel nejakog Satona i londonskog velikana bio u centru pažnje. Jedan veliki Arsenal je došao na gotovo amaterski stadion Satona u februaru ove godine kako bi odigrao ponovljeni meč u ovom takmičenju.
Cela fudbalska >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << javnost se tada oduševila gestom Vejna Šoa koji je u jednom momentu, sedeći na klupi domaćina, raspakovao svoju pitu koju je kupio na poluvremenu i počeo da jede.
Još se utisci nisu slegli, a već je usledilo obaveštenje Fudbalske asocijacije Engleske da je ova situacija nameštena, odnosno da se Šo kladio da će se desiti ova neverovatna situacija nekoliko dana pred dolazak Arsenala.
Priča je pre nekoliko dana dobila epilog, a to je novčana kazna od 375 funti i dva meseca zabrane igranja fudbala! To je mizerno u odnosu na ono što je dobio Šo, odnosno nekoliko desetina hiljada funti koje je zaradio od svoje opklade o piti.
 
(Izvor: YouTube/E7comps)
The post GDE SU, ŠTA RADE: Simpatični prevarant sa pitom dobio suspenziju, ali to je ništa za ono koliko je dobio (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.