Fudbaleri Mančester Sitija proslavljali titulu uz pesmu Ane Bekute

Izvor: Prva.rs, 16.Maj.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Mančester Sitija proslavljali titulu uz pesmu Ane Bekute

Uz pesmu Ane Bekute "Ostavljena ja", fudbaleri Mančester Sitija proslavili su titulu prvaka Evrope. Ako je suditi po prvim reakcijama, ova pesma preti da pomuti slavu drugih Bekutinih hitova. Premijerno izvođenje upriličeno je na nastupu u Londonu, snimljen je spot za numeru, dok se na kanalu Jutjub vrti popularni video klip u kojem se fubaleri Mančester Sitija vesele.
Folk zvezda kaže da je za ovaj događaj sa fudbalerima >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << u svlačionici kriv Aleksandar Kolarov, kojeg poznaje i izuzetno ceni. Pevačica uz podršku svog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića priprema i novu pesmu za koju upućeni tvrde da će biti himna sabora trubača u Guči.
 
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.