Fudbaler Čelsija spreman na sve samo da bi karijeru nastavio u Milanu!

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020, 12:37

Fudbaler Čelsija spreman na sve samo da bi karijeru nastavio u Milanu!

Hoće li mu se želja ostvariti?

Kako prenose italijanski mediji, Tijemu Bakajoko želi da se vrati na "San Siro".

Ovaj 25-godišnji vezista je u redove Čelsija stigao leta 2017. godine, nije opravdao očekivanja, pa se narednog leta preselio na pozajmicu u Milan.

Kako je vreme odmicalo igrao je sve bolje, šuškalo se da bi "Rosoneri" mogli i da ga zadrže ali se to nije desilo.

Tako se vratio u London, samo da bi minulog leta otišao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novu pozajmicu, vratio se u redove Monaka.

Igrao je solidno po povratku u domovinu, bilo je pisanja da bi mogao da pojača i Pari sen Žermen nakon dobre sezone u Ligi 1, ali već neko vreme se ne priča u medijima o njegovoj sudbini.

Sada su se pojavile informacije da želi da se vrati u Milan, čak je spreman i na znajačno smanjenje plate samo da bi se vratio u Italiju.

U Čelsiju ima platu od šest miliona evra po sezoni, ali je spreman da pristane i na duplo manju cifru kako bi ponovo poneo dres "Rosonera".

Problem predstavlja to što Čelsi traži 20 miliona evra za njegove usluge, Milan nudi pet manje.

Videćemo da li bi dve strane mogle da pronađu rešenje, čini se da bi Bakajoko sa platom od tri miliona evra po sezoni predstavljao veliko pojačanje za ekipu Stefana Piolija.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.