Partizanov Džigi opet na najvećoj sceni!

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020, 11:49

Partizanov "Džigi" opet na najvećoj sceni!

Igraće sa bivšim igračem Zvezde?

Kako prenose italijanski mediji, bivši vezista Partizana Nikola Ninković karijeru bi mogao da nastavi u redovima Verone.

Ofanzivni vezista je u Italiji od 2016. godine, kada ga je Partizan prodao Đenovi za pola miliona evra, odmah je otišao na pozajmicu u Kjevo, potom je igrao i na pozajmici u Empoliju.

Askoli ga dovodi leta 2018. godine u svoje redove, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a srpski fudbaler i dalje nastupa za pomenuti klub iz Serije B.

Sada bi popularni "Džigi" mogao da se vrati u Seriju A i pojača redove jednog od najprijatnijih iznenađenja elitnog ranga u sezoni 2019/20.

Igor Jurić, koji je sa Ninkovićem sarađivao i u Đenovi, sada želi da ga preseli u Veronu,

"Korijere di Verona" prenosi da je transfer pred realizacijom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaler Čelsija spreman na sve samo da bi karijeru nastavio u Milanu!

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020

Hoće li mu se želja ostvariti?..Kako prenose italijanski mediji, Tijemu Bakajoko želi da se vrati na "San Siro"...Ovaj 25-godišnji vezista je u redove Čelsija stigao leta 2017. godine, nije opravdao očekivanja, pa se narednog leta preselio na pozajmicu u Milan...Kako je vreme odmicalo igrao je...

Nastavak na Sportske.net...

"Modri" nastavili da dele lekcije, zaradili milione na prodaji veziste! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020

Transfer je dogovoren...Kako prenosi "24sata.hr", vezista zagrebačkog Dinama Nikola Moro seli se u redove moskovskog Dinama...Ovaj 22-godišnji fudbaler je trenutno u Italiji na lekarskim pregledima, nakon čega će se zaputiti u Moskvu kako bi se priključio novim saigračima..."Modri" će od njegove...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.