FANTOMSKI LIK NA KRUNISANJU ČARLSA III: Počela nagađanja na društvenim mrežama ko bi to mogao biti, sve ukazuje na jedno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 18:05

FANTOMSKI LIK NA KRUNISANJU ČARLSA III: Počela nagađanja na društvenim mrežama ko bi to mogao biti, sve ukazuje na jedno (VIDEO)

Fantomski lik polako se kretao, a bio je u tamnoj odeći odeven i u ruci je držao predmet sličan kosi.

Na krunisanju kralja Čarlsa III koje se održalo u subotu, na kratko se ukazala tajanstvena figura na ulazu u Vestminstersku opatiju, koja je privukla pažnju gledaocima, a video snimak je ubrzo postao viralan i proširio se društvenim mrežama.

Podsetimo, tokom ceremonije krunisanja kralja Čarlsa, deo publike je primetio jezivog lika na ulazu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << londonsku crkvu, koji izgledom podseća na mitskog kosača, simbola smrti.

Teorija o tome ko je jezivi lik nije nedostajalo, od šaljivih komentara pa sve do nagađanja po koga je to došla Smrt, a mnogi su komentarisali kako je reč o lošem znaku.

Anyone else just notice the Grim Reaper at Westminster Abbey? 👀#Coronation pic.twitter.com/77s4XIY17i

— Joe (@realjoegreeeen) May 6, 2023

Na razočarenje svih, misterija je rešena i, ne, Smrt, pa ni pokojna kraljica, princeza Dajana ni prerušena Megan Markl nisu prošetale ulazom u Vestminstersku opatiju.

Objašnjenje je, kako to uvek i biva, puno jednostavnije.

Naime, iz Vestminsterske opatije su objasnili kako je tajanstveni lik zapravo član zajednice opatije koji pomaže u verskim službama, ali nije član sveštenstva. Dakle, čovek je samo radio svoj posao.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.