Ešli Kol pauzira tri meseca

Izvor: B92, Beta, 11.Feb.2010, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešli Kol pauzira tri meseca

Odbrambeni fudbaler Čelsija Ešli Kol odsustvovaće sa terena tri meseca zbog povrede članka, saopšteno je iz londonskog kluba.

Kol je u sredu u meču sa Evertonom slomio članak leve noge, a povreda bi mogla da dovede u pitanje njegov nastup na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi tokom leta. Prvi meč Engleska igra 12. juna protiv SAD-a. Čelsi je izgubio na 'Gudisonu' 2:1 u 26. kolu Premijer lige.

Kol je u dosadašnjem toku sezone odigrao 28 utakmica i postigao tri gola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tromesečna pauza za Ešlija Kola

Izvor: Blic, 11.Feb.2010

Defanzivac Čelsija Ešli Kol polomio je članak leve noge zbog čega će odsustvovati sa terena u naredna tri meseca...Engleski reprezentativac je doživeo povredu na prvenstvenom meču protiv Evertona u sredu i to posle duela sa Amerikancem Lendonom Donovanom...Očekuje se da će se Kol oporaviti taman...

Nastavak na Blic...

Ešli Kol van stroja

Izvor: RTS, 12.Feb.2010, 16:08

Englezi će "pojesti nokte" do 3. marta i utakmice sa Egiptom, kako bi videli na šta će ličiti odbrana Gordog Albiona. Povreda Ešlija Kola spaja stare prijatelje Džona Terija i Vejna Bridža. Da li će i uspeti da ih spoji, zavisi od fudbalera Mančester sitija...„Španska serija", u engleskoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.