Er Srbija počinje sa pojedinim letovima od 21. maja

Izvor: Danas, 14.Maj.2020, 14:50

Er Srbija počinje sa pojedinim letovima od 21. maja

Avio kompanija Er Srbija (Air Serbia) objavila je danas da će od 21. maja vratiti letove na ograničeni broj destinacija, za London, Cirih, Frankfurt i Beč i da će ti letovi biti redovni.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi let "Er Srbije" iz Beograda u Banjaluku 5. juna

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2020

BEOGRAD - Avio-kompanija "Er Srbija" objavila je danas red letenja od 21. maja do 14. juna prema kome će iz Beograda za Banjaluku prvi let poslije obustava zbog virusa korona biti organizovan 5. juna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Aerodrom „Nikola Tesla“: Sledeće nedelje ponovo letimo

Izvor: TangoSix.rs, 15.Maj.2020, 12:23

Postepena obnova putničkog saobraćaja počeće tokom naredne nedelje, beogradski aerodrom u potpunosti je spreman.. Kako je danas saopšteno danas iz Aerodroma Nikola Tеsla Beograd, oni su spremni za doček putnika i avio-kompanija:. – Sledeće nedelje nacionalna avio-kompanija Air Serbia obnoviće...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.