Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ema Votson izgubila ulogu zbog brojnih zahtjeva

Glumica Ema Votson bla je ponuđena glavna uloga za film "La la land", međutim, zbog njenih brojnih neostvarivih zahtjeva režiseri su se ipak odlučili za glumicu Emu Stoun.

Naime, kako pišu strani mediji, poznata glumica je zahtijevala da probe budu u Londonu, zatim, očekivala je veći honorar od onog koji joj je ponuđen, a imala je još neke zahtjeve na koje ekipa koja je radila film nije mogla da joj odgovori.

Bliski izvori glumice navode da Ema sada jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << žali zbog svoje odluke, jer je bila prvi izbor za glavnu ulogu u mjuziklu koji je nominovan za Oskara u 14 kategorija. Umjesto nje, ulogu u mjuziklu je dobila glumica Ema Stoun.

Na Zlatnim globusima film je osvojio sedam nagrada.
Pogledaj vesti o: London,   Dodela Oskara 2013

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SADA SE KAJE Evo kojoj glumici je uloga u filmu "La La Land" za dlaku izmakla

Izvor: Blic, 30.Jan.2017

Proslavljena britanska glumica, Ema Votson (26), koja se proslavila ulogama u hit filmovima o Hariju Poteru, bila je prvi izbor za glavnu žensku ulogu u filmu "La la land", mjuziklu nominovanom za čak 14 Oskara...- Postavila je zahteve koje producenti nisu mogli da ispune. Tražila je da sve probe...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.