Dramatičan snimak: Napad bombom na kuću Petre Eklston zabeležen kamerom

Izvor: Press, 26.Okt.2016, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dramatičan snimak: Napad bombom na kuću Petre Eklston zabeležen kamerom

Britanska policija traga za dvojicom muškaraca koji su bacili bombu na raskošnu vilu Petre Eklston u Londonu. Snimak incidenta koji se odigrao u aprilu danas je objavljen u javnosti.
foto: blic.rs
Bezbednosne kamere zabeležile su trenutak kada su bombe bačene na kuću vrednu 20 miliona funti, ispred koje je bio parkiran Petrin "rendž >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rover" vredan 60 hiljada funti.
Policija kaže da pukom srećom u ovom napadu niko nije povređen, i sada tragaju za dvojicom mladića koji se mogu videti kako beže niz ulicu.

Još nije poznato čime je podstaknut ovaj napad na dom koji Petra deli sa suprugom Džejmsom Stantom. U saopštenju se navodi da veruju da je ovo delo nezadovoljnih građana koji ne odobravaju njihov raskalašan način života.
Srećom, ni Petra ni Džejms ni njihovo troje male dece nisu bili kod kuće kada se incident odigrao.
Petra je ovu kuću kupila 2012. godine, i od tada je potrošila milione na renoviranje.
Ovo je još jedna u nizu nedaća koje su ćerku Bernija Eklstona zadesile ove godine. Prošlog meseca telo njenog devera Lija (37) pronađeno je u domu njegovih roditelja , a okolnosti smrti još nisu razjašnjene. Nekoliko dana ranije, u kancelarije njenog supruga Džejmsa upala je policija, kao deo istrage milionske pronevere novca.
Berni Eklston prodao je nedavno Formulu 1 za 3,3 miliona funti, a nekoliko nedelja pre toga njegova tašta kidnapovana je u Brazilu. Otmičari su tažili da 28 miliona funti da bi je oslobodili.
 
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.