Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Londonu: Automobilom među pešake, zatvoren muzej

Londonska policija saopstila je da je uhapsila muškarca koji je automobilom skrenuo na trotoar u blizini Prirodnjačkog muzeja i povredio više osoba.

Agencija navodi da je uhapšen na licu mesta, na ovoj poznatoj turističkoj lokaciji.

Policija je incident na području Saut Kensingtona okarakterisala kao sudar i navela da istražuje motive incidenta.

"U toku su ispitivanja kako bi se utvrdile okolnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i motiv", saopštila je policija.

BBC prenosi navode policije da se radi o lakšim povredama. Novinarka britanskog javnog servisa koja se zatekla na mestu incidenta u centru Londona kazala je da su međuvremenu stigli i policajci naoružani vatrenim oružjem.

South Kensington tube station shut after car mounts curb by #naturalhistorymuseum pic.twitter.com/ogw66W3rDv— Nicky Harley (@nickyharley) October 7, 2017

Police leaving scene at speed where car has hit pedestrians by #naturalhistorymuseum pic.twitter.com/eSaozLQj02

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Drama u Londonu: Automobilom među pešake, zatvoren muzej (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2017

Londonska policija saopstila je da je uhapsila muškarca koji je automobilom skrenuo na trotoar u blizini Prirodnjačkog muzeja i povredio više osoba...Agencija navodi da je uhapšen na licu mesta, na ovoj poznatoj turističkoj lokaciji...Policija je incident na području Saut Kensingtona okarakterisala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.