Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Dec.2012, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delor: London gleda samo svoj interes

Velika Britanija  mogla bi da napusti EU i umesto toga uđe u neku drugu vrstu partnerstva sa ovim političkim i ekonomskim blokom, rekao je bivši predsednik Evropske komisije Žak Delor. "Britanci gledaju samo svoj ekonomski interes i ništa drugo. Mogli bismo im ponuditi neku drugu vrstu partnerstva", rekao je Delor u intervjuu nemačkom dnevniku "Handelsblat". Rezultati nedavnih anketa pokazuju da su Britanci za izlazak te zemlje iz EU, jer smatraju da se Brisel meša ...
Pogledaj vesti o: London,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Delor: Za Britaniju najbolje da napusti EU

Izvor: Kamatica.com, 28.Dec.2012

Bivši predsednik Evropske komisije, Žak Delor, predložio je Velikoj Britaniji, koja se protivi jačanju evropske integracije, da iziđe iz Evropske unije i sklopi neku drugu vrstu partnerstva sa Evropom..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.