De Hea: Olimpijsko zlato kao uteha za Premijer ligu

Izvor: Blic, 26.Jul.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Hea: Olimpijsko zlato kao uteha za Premijer ligu

Golman olimpijske reprezentacije Španije u fudbalu David de Hea rekao je bi zlato na Igrama u Londonu predstavljalo pravu utehu za prošlosezonski neuspeh njegovog kluba Mančester Junajteda u Premijer ligi.

De Hea je prošle sezone debitovao u engleskoj ligi, ali je Junajted na kraju izgubio šampionsku trku sa gradskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rivalom Sitijem.

Na olimpijskom fudbalskom turniru selekcija Španije je u najužem krugu favorita za osvajanje zlatne medalje.

"Hoću zlato na OI kako bi zaboravio na kraj prošle sezone u Premijer ligi. Bili smo blizu, ali, moram to da ostavim iza sebe i skoncentrišem se na ono što dolazi", kazao je De Hea.

Španci, aktuelni prvaci Evrope i sveta, na OI će igrati u grupi sa Hondurasom, Japanom i Marokom.

"Normalno je da nas javnost smatra favoritima, kada dominiramo svetskim fudbalom. Volimo pritisak, on nas motiviše da budemo još bolji. Svi sanjamo o zlatu, ali smo svesni da neće biti lako. Navijači već sada pričaju o finalu Španija - Brazil, ali ima tu još odličnih ekipa", zaključio je De Hea.
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.