DAO BLAGOSLOV: Amfilohije venčava Novaka i Jelenu na Petrovdan

Izvor: Kurir, 07.Jul.2014, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAO BLAGOSLOV: Amfilohije venčava Novaka i Jelenu na Petrovdan

Nole i Jelena će na Sveti Stefan doputovati u utorak iz Londona, a venčaće se u sredu, 9. jula

BEOGRAD - Najbolji srpski teniser Novak Đoković tražio je i dobio blagoslov mitropolita Amfilohija Radovića za venčanje sa Jelenom Ristić tokom posta u Crkvi Svetog arhiđakona Stefana na Svetom Stefanu.

Petrovski post je počeo 16. juna, a traje do Petrovdana, 12. jula. Đoković je zatražio i dobio blagoslov mitropolita Amfilohija Radovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji bi mogao i da venča Novaka i Jelenu, ali potvrda o tome još nije dobijena. U Crkvi Svetog arhiđakona Stefana na Svetom Stefanu može da stane tridesetak ljudi.

Novak i Jelena su zbog posta pripremili ekskluzivni meni, na kojem će preovladavati morski plodovi i rižoto. Oni koji ne poste imaće priliku da probaju specijalitete crnogorske kuhinje - jagnjetinu, pršutu, razne vrste sira...

Nole i Jelena će na Sveti Stefan doputovati u utorak iz Londona gde je srpski teniser u nedelju po drugi put u karijeri osvojio Vimbldon, a venčaće se u sredu, 9. jula.

(Blic.rs)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.