Izvor: TvojPortal.com, 06.Apr.2012, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čutura: Odličnom odbranom protiv Španije

Izvor: vesti online
Rukometaš Srbije Dalibor Čutura izjavio je danas da ukoliko ekipa bude igrala odlično odbranu protiv Španije ne bi trebalo da ima problema na startu kvalifikacionog olimpijskog turnira u Alikanteu.
Reprezentacija Srbije u petak od 20.15 čas igra sa Španijom prvi meč kvalifikacija za Olimpijske igre u Londonu.


"Ne smemo odustati od naše igre, naše sjajne odbrane. Ako ona bude na visokom nivou, kao i golman Darko Stanić, neće >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << biti problema. Svi mislimo na London. Za mene bi plasman značio - nešto najlepše što mi se do sada desilo u sportskoj karijeri", rekao je Čutura.

Prema njegovim rečima, dvorana će sigurno biti puna, jer su Uskršnji praznici.

"Sastav Španije je malo promenjen. Selektor Valero Rivera nije pozvao Entreriosa ni Ikera Romera. Tu su dvojica mladih rukometaša - Agizagabalaga i Antonio Garsija, dok Parodno propusta turnir zbog povrede. Takođe, nije u sastavu levo krilo iz Barselone Garsija, a umesto njega tu je Riverir sin", rekao je Čutura.

On je dodao da je bivši golman jugoslovenske reprezentacije Arpad Šterbik na spisku, ali da misli da se još nije oporavio od povrede.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.