Content Akademija u organizaciji Represent Communications

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Avg.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Content Akademija u organizaciji Represent Communications

Content Akademija je međunarodno sertifikovana škola od strane Londonske škole za odnose sa javnošću u Velikoj Britaniji, te sadrži ključne module za edukaciju o kreiranju efektnog web i digitalnog sadržaja.

Tokom predavanja ćete u potpunosti ovladati profesionalnim znanjem o tome kako da plasirate svoje proizvode ili usluge u savremenom poslovnom okruženju na digitalnim kanalima. Najreprezentativniji predavači iz regiona preneće vam svoje dragoceno znanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i iskustvo u periodu od 5 subota, 5. oktobra do 2. novembra 2019. godine u Beogradu, a do 15. septembra možete ostvariti i popust na ranu prijavu.

Po završetku Content Akademije razumećete šta pokreće vašu ciljnu grupu i kako da joj se obratite. Biće vam jasno kako da napravite adekvatan sadržaj i prilagodite ga auditorijumu na različitim društvenim platformama!

Sve informacije, kao i kontakt formu za prijavu, možete naći OVDE.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.