Cijene nafte stabilne

Izvor: Capital.ba, 09.Feb.2024, 11:50

Cijene nafte stabilne

LONDON – Cijene sirove nafte ostaju stabilne u današnjem trgovanju. Foto: Pixabay Kako prenosi njemačka novinska agencija dpa, stanje na tržištima nafte i dalje je pod uticajem sukoba na Bliskom istoku. Barel West Texas Intermediate nafte od 159 litara za isporuku u ožujku koštao je 76,19 dolara, tri centa manje nego u četvrtak. Sjevernomorska nafta Brent za isporuku u travnju pala je 12 centi na 81,51 dolar.SEEbiz Чланак Cijene nafte stabilne се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Napetost na Bliskom istoku podigla cijene nafte

Izvor: Capital.ba, 10.Feb.2024, 11:02

LONDON – Cijena WTI nafte u subotu ujutru referentne za američko tržište iznosila je 76,84 dolara, a Brent nafte 82,19 dolara za barel, i one su u fazi rasta, prenosi je Oil Price. Foto: Pexels Cijene nafte porasle su u petak na međunarodnim tržištima iznad 82 dolara, zbog pogoršanih izgleda...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.