Ćerka Boba Marlija kreira za reprezentaciju Jamajke

Izvor: Beta, 04.Sep.2011, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Boba Marlija kreira za reprezentaciju Jamajke

LONDON, 4. septembra 2011. (Beta-AFP) - Trostruki olimpijski šampion Jusain Bolt i ostali članovi reprezentacije Jamajke na Olimpijskim igrama u Londonu 2012, nosiće kreacije jedne od ćerki Boba Marlija, jamajčanskog legendarnog rege pevača, piše britanski Tajms.

"Ne mogu da otkrijem koja je karakteristika `Marli', odala bih tajnu, ali mi smo puni života", izjavila je 44-godišnja Sebela Marli. "Obožavam da se igram motivima i materijalima". "On (Bolt) će trčati tako brzo da ćete ga na stazi verovatno videti kraće od 10 sekundi. Zato sam srećna što mi je naručeno da kreiram odeću i za ceremonije otvaranja i uručivanja medalja", dodala je Sebela Marli, drugo od pevačevih jedanaestoro dece.

Ona nije jedina ćerka nekog legendarnog muzičara koja će obući reprezentaciju svoje zemlje na sledećoj olimpijadi: ćerka Pola Makartnija, Stela, angažovana je da kreira odeću za britansku ekipu.

..
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.