Izvor: Piplmetar.rs, 29.Dec.2023, 05:30

“Čekićarima“ londonski derbi, Liverpulu prvo mesto!

Derbi 19. kola engleske Premijer lige odigran je večeras na “Emirejtsu“, gde je Vest Hem kao gost savladao domaću ekipu Arsenala rezultatom 2:0.
Ovakvom ishodu se obradovao i Liverpul, koji je zadržao dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Arsenal, a Vest Hemu je ovo deseta pobeda u sezoni, za proboj na šesto mesto na tabeli sa 33 osvojena boda.
Sve ono što je uspeo da ostvari remijem na “Enfildu“ u prošlom kolu, Arsenal je “prosuo“ večeras na svom terenu. Već >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << od 13. minuta “tobdžije“ bile u rezultatskom minusu, kada je Souček na asistenciju Bouvena pogodio za vođstvo Vest Hema, ali je pogotku prethodila i očajna reakcija defanzivaca Arsenala pred gol linijom.
Taj gol je obeležio prvo poluvreme, a posle deset minuta igre u drugom, Mavropanos je posle kornera duplirao prednost “čekićara“ – 0:2.
Pokušavali su domaći da uzvrate, stvorili nekoliko šansi, ali bez realizacije, dok je u poslednjim sekundama meča Vest Hem iznudio i jedanaesterac koji Benrama nije uspeo da realizuje, odnosno Raja odbranio njegov šut sa bele tačke, pa su “tobdžije“ izbegle i teži poraz.
Ranije večeras, Brajton je na svom terenu savladao Totenhem sa 4:2.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Čekićarima" londonski derbi, Liverpulu prvo mjesto

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2023

​Derbi 19. kola engleske Premijer lige odigran je sinoć na ''Emirejtsu'', gdje je Vest Hem kao gost savladao domaću ekipu Arsenala rezultatom 0:2. Trijumf "Čekićara" u londonskom derbiju, ujedno je značio da Liverpul ostaje na prvom mjestu tabele.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.