Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČELSI PODSTANAR: Abramovič zavlači ruku u džep i potpuno renovira stadion!

Ruski milijarder na čelu Čelsija Roman Abramovič ima veoma ambiciozan plan, a to je da za tri godine potpuno renovira stadion ‘Stamford Bridž i poveća kapacitet za čak 20 hiljada sedećih mesta.

Kada se rade ovakvi poduhvati, klubovi se mnogo češće odlučuju za rušenje kompletnog zdanja i izgradnju novog stadiona, ali poznati Rus na čelu Čelsija ima drugačiji plan.
Od 30. juna do 2. jula na Stamford bridžu biće otvorena javna prezentacija planova za rekonstrukciju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Stamford bridža, tokom koje će stanovništvo tog dela Londona, kao i navijači Čelsija, moći da kažu šta misle o projektima, piše londonski ‘Telegraf’.
Prema grubim procenama, ovaj građevinski poduhvat koštaće Abramoviča pola milijardi funti (oko 700 miliona evra), a takođe tu spada i selidba ‘plavaca’ na neki drugi stadion dok radovi ne budu završeni.
Kao moguće alternative Čelsija u tom periodu od tri godine spominju se naravno ‘Vembli’, kao i ‘Tvikenam’, dva najveća engleska stadiona.
The post ČELSI PODSTANAR: Abramovič zavlači ruku u džep i potpuno renovira stadion! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.