Brnabićeva na prijemu kod princa Čarlsa u Londonu

Izvor: RTS, 10.Jul.2018, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva na prijemu kod princa Čarlsa u Londonu

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je u Londonu prijemu u palati Sent Džejms, koji je za učesnike Samita o Zapadnom Balkanu priredio princ od Velsa.
Prijemu su prisustvovali britanska premijerka Tereza Mej, nemačka kancelarka Angela Merkel, bivša visoka predstavnica EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Ketrin Ešton, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << premijeri Zapadnog Balkana koji su učestvovali na Samitu, visoki evropski zvaničnici i drugi gosti, saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije.

Prijem je usledio nakon završetka petog samita Zapadnog Balkana, koji se održava u okviru Berlinskog procesa, a čiji je domaćin ove godine bila britanska premijerka.
Premijerka Srbije je na panelu sa liderima Zapadnog Balkana danas govorila o ekonomskoj saradnji i regionalnom povezivanju i aktuelnim političkim i bezbednosnim temama.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijerka Brnabić na prijemu kod princa Čarlsa u Londonu

Izvor: Blic, 10.Jul.2018

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je danas u Londonu prijemu u palati Sent Džejms, koji je za učesnike Samita o Zapadnom Balkanu priredio princ od Velsa.

Nastavak na Blic...

IZA KULISA PRIJEMA KOD PRINCA Čarls ugostio premijerku Srbije i lidere regona i otkrio kako se sa Kamilom ovde provodio (FOTO)

Izvor: Blic, 11.Jul.2018, 19:28

Princ Čarls, koji je sinoć organizovao prijem za učesnike Samita o Zapadnom Balkanu u palati Sent DŽejms u Londonu, podsetio se u svom govoru njegove nedavne posete Srbiji i Zapadnom Balkanu 2016. godine i isrpičao zašto mu je ta poseta ostala u lepom sećanju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.