Izvor: Blic, 12.Jun.2023, 17:44

Brnabić uoči sastanka sa Pičom: Situacija na Kosovu - glavna tema večere u Domu lordova

Sa predstavnicima britanske vlade razgovaraćemo o situaciji na severu KIM koja je ekstremno nestabilna, gde se krše sva prava Srba i na silu se zauzimaju zgrade opština, poručila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić u Londonu, uoči sastanka sa specijalnim izaslanikom Velike Britanije za Zapadni Balkan, Stujartom Pičom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ove nedelje na Kosovu i Metohiji u pripremi novo ratno stanje... i ovaj put lažno

Izvor: KMnovine.com, 12.Jun.2023

Ove nedelje na Kosovu i Metohiji u pripremi novo ratno stanje.. i ovaj put lažno Nezavisni portal sa Kosova i Metohije, KM novine, došao je do saznanja da se za ovu nedelju priprema novo proglašenje "ratne opasnosti" i nove, lažirane, tenzije na severu KiM..........Naime, kako izvor blizak organizatorima...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.