Britanska policija pokušaj ubistva okarakterisla kao teroristički akt

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Mar.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska policija pokušaj ubistva okarakterisla kao teroristički akt

Britanska policija za borbu protiv terorizma saopštila je danas da istražuje slučaj pokušaja ubistva tinejdžera u Londonu koji je okarakterisan kao "teroristički akt".

Policija je sinoć uhapsila 51-godišnjeg muškarca osumnjičenog za pokušaj ubistva okarakterisanog kao rasno diskriminišuće narušavanje javnog reda, a 19-godišnji tinejdžer koji je napadnut i izboden prebačen je u bolnicu s povredama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nisu opasne po život.

Šef policije za borbu protiv terorizma Nil Basu rekao je da je istraga na početku i da incident ima odlike terorističkog akta, i dodao da je "(britanska) policija posvećena borbi protiv svih oblika toksičnih ekstremističkih ideologija".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Britanska policija pokušaj ubistva okarakterisla kao teroristički akt

Izvor: Danas, 17.Mar.2019

Britanska policija za borbu protiv terorizma saopštila je danas da istražuje slučaj pokušaja ubistva tinejdžera u Londonu koji je okarakterisan kao "teroristički akt". Članak Britanska policija pokušaj ubistva okarakterisla kao teroristički akt se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.