Bivši britanski ministar optužen za mahinacije sa vozačkom dozvolom

Izvor: Vostok.rs, 04.Feb.2013, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši britanski ministar optužen za mahinacije sa vozačkom dozvolom

04.02.2013. -

Bivši ministar energetike Velike Britanije Kris Hjun i njegova bivša žena Viki Prajs će u ponedeljak pred kraljevskim sudom u Londonu odgovarati zbog optužbi za mahinacije sa vozačkom dozvolom i dovođenjem pravosuđa u zabludu.

Na putu sa londonskog aerodroma „Stansted“, u vreme dok je bio poslanik Evropskog parlamenta, Hjun je prekoračio dozvoljenu brzinu, ali je, navodno, zamolio svoju ženu – sada već bivšu – Viki Prajs da kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << da je ona bila za volanom, kako bi kaznene poene upisali u njenu dozvolu.

Ako se dokaže krivica Hjuna, to će biti kraj njegove političke karijere u partiji liberalnih demokrata, gde se dva puta borio za mesto lidera.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.