Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Mar.2016, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bioskopski repertoari (17-23. mart 2016.)

Ovo su bioskopski repertoari za nedelju od 17. do 23. marta. U Beogradu će se od 17. marta prikazivati nekoliko novih filmova: „Kung fu panda 3„, „Braća po babine linije„, „Pad Londona„, „Soba„, „Bataljon“ i „Bruklin„. Premijera filma „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika“ zakazana je za 23. mart. U Kinoteci, u Kosovskoj, u toku je ciklus filmova ... The post Bioskopski repertoari (17-23. mart 2016.) appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: London,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopu “Vilin grad”

Izvor: JužneVesti.com, 17.Mar.2016, 10:48

Ostvarenja “Braća po babine linije”, “Bruklin” i “Kung Fu Panda” biće premijerno prikazani u “Vilinom gradu” 17. marta, a 23. marta i “Betmen protiv Supermena: Zora pravednika”, koja će se potom naći na redovnom repertoaru...Ushićeni zbog pisma kreću iz Petlovca na put. No,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.