Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jul.2023, 01:30

Besni Mitrović ne želi više nikada da igra za Fulam: Jedva su ga ubedili da krene na turneju sa timom

Srpski fudbaler smatra da je dovoljno dao engleskom klubu i želi da ga puste u Saudijsku Arabiju

Foto: Profimedia/Adam Davy / PA Images


Aleksandar Mitrović je ljut na čelnike Fulama i ne želi više da odigra nijedan meč za taj klub, javlja „Skaj Sports“.
Srpski reprezentativac je navodno poručio svojoj porodici da više neće zaigrati nikad za londonski klub zato što su odbili do sada čak dve izdašnje ponude Al Hilala >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za njega. Te informacije je objavio novinar engleskog medija Pol Gilmore.
Napada je navodno besan pošto je uprava „kotidžersa“ na njega stavila cenu od 52 miliona funti, što je teško za očekivati da bi klub iz Saudijske Arabije pristao da plati bez obzira koliko im novac nije problem.
Mitrović je navodno čak i odbio da u četvrtak krene na pripremnu turneju sa ekipom i da su ga njegov menadžer i još neke osobe ubedili da ipak putuje. Međutim, pitanje je da li će uopšte igrati na turneji u svakom slučaju.
BREAKING! Aleksandar Mitrovic has told relatives he will never play for Fulham again after the club valued him at £52m.It’s understood he’s angry at being priced out of a move having been the subject of two failed bids from Al-Hilal. 🚨 pic.twitter.com/P8IWyS7Lh0— Sky Sports News (@SkySportsNews) July 19, 2023
Njegov agent je navodno kontaktirao vlasnika Fulama, Tonija Kana, i rekao mu da je previsoka cena koju je postavio za njegovog štićenika te da bi realna bila između 35 i 45 miliona funti.
U Fulamu se navodno nadaju da bi Mitrovićeva ljutnja mogla da se smiri kako dani budu odmicali, jer žele da ga zadrže na „Krejven Kotidžu“ i sledeće sezone.


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.