Bejl u Totenhemu do 2016.

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jun.2012, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl u Totenhemu do 2016.

Velški reprezentativac Geret Bejl produžio je ugovor sa Totenhemom na još četiri godine, saopštio je danas londonski klub.

– Ovde sam pet godina i uživam u svakom minutu. Navijači su odlični i želim da im se odužim na najbolji mogući način. Klub je u poslednje vreme napredovao, želim da budem deo tima i izborimo plasman u Ligu šampiona, gde zaista pripadamo - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Bejl, koji je ovog leta bio povezivan sa Barselonom.
Totenhem je i dalje bez menadžera, pošto je doskorašnji šef struke Hari Rednap sredinom juna dobio otkaz.
Klub sa „Vajt Hart Lejna” sezonu je završio na četvrtom mestu engleske Premijer lige. Međutim, naredne sezone neće učestvovati u Ligi šampiona pošto je mesto u elitnom takmičenju preuzeo novi evropski prvak Čelsi nakon trijumfa u Minhenu protiv Bajerna.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.