Barel nafte iznad 75 dolara

Izvor: Capital.ba, 22.Jun.2021, 14:38

Barel nafte iznad 75 dolara

LONDON – Cijena nafte danas je nakratko premašila 75 dolara za barel prvi put od aprila 2019. godine, u vrijeme kada OPEK i ostali izvoznici počinju razgovore o povećanju proizvodnje ovog energenta. Foto: Depositphotos Barel brent nafte je do podneva pojeftinio za 45 centi sa cijene od 75 dolara i 30 centi, što je bilo najviše od 25. aprila 2019. godine. Barel sirove nafte u SAD prodaje se za 73 dolara i 15 centi nakon pojeftinjenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << za 51 cent. Cijene su počele da rastu u prethodne četiri sedmice kao odgovor na globalnu akciju imunizacije protiv kovida 19 i očekivanja da će tokom ljeta biti više putovanja. Srna Чланак Barel nafte iznad 75 dolara се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Cijene nafte u padu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jun.2021

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u padu nakon što je "brent" iz Sjevernog mora dostigla iznos viši od 75 dolara po barelu, što je najviše za protekle dvije godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.