Bane i Nemanja defiluju Londonom: Čelsijeva pobednička parada 25. maja

Izvor: Blic, 04.Maj.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane i Nemanja defiluju Londonom: Čelsijeva pobednička parada 25. maja

Fudbalski klub Čelsi organizovaće 25. maja paradu na ulicama Londona, kako bi sa navijačima proslavio osvajanje šampionske titule u Premijer ligi i Liga kupa.

Čelsi je u nedelju na Stamford Bridžu pobedio Kristal Palas sa 1:0 i obezbedio titulu u Premijer ligi, prvu u poslednjih pet godina, u čemu su učestvovali i srpski reprezentativci Nemanja Matić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Branislav Ivanović.

Klub je naveo u saopštenju da će u saradnji sa gradskim vlastima i policijom 25. maja od 13 časova organizovati pobedničku paradu.

Fudbaleri i stručni štab Čelsija će u otvorenom autobusu proći londonskim ulicama, a njima će se priključiti igrači i stručni štab omladinske selekcije, koja je ove sezone osvojila FA kup i Ligu šampiona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.