Bajden: Odnos SAD i Britanije čvrst kao kamen

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 12:17

Bajden: "Odnos SAD i Britanije čvrst kao kamen"

Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je u Londonu tokom sastanka sa britanskim premijerom Rišijem Sunakom da je odnos SAD i Velike Britanije "čvrst kao kamen".

"Naš odnos je čvrst kao kamen", rekao je Bajden, a prenosi Rojters.

Bajden je sinoć stigao u London, gde je započeo evropsku turneju tokom koje će posetiti i Litvaniju i Finsku.

Tokom posete Velikoj Britaniji Bajden će se sastati sa kraljem Čarlsom Trećim u zamku Vindzor. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Bela kuća je najavila da će Bajden večeras otputovati u Viljnus u Litvaniji, gde će u sutra i u sredu učestvovati na samitu NATO.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"ODNOS ČVRST KAO STENA" O čemu su razgovarali Bajden i Sunak? Predsednik SAD blindom krenuo kod kralja Čarlsa III

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023

Već su imali niz sastanaka ove godine...Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je danas u Londonu, tokom sastanka sa britanskim premijerom Rišijem Sunakom, da je odnos SAD i Velike Britanije "čvrst kao stena"...- Naš odnos je čvrst kao stena. Ne bih mogao da se sastanem sa bližim prijateljem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.