Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2024, 08:34

Advokati Asanža: Politički motivisan slučaj, imamo dokaze o zaveri CIA

Nakon 13 godina borbe s vlastima i sudskih procesa u Engleskoj, osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž danas će izaći pred sud u Londonu, što je, kako se smatra, njegova poslednja pravna bitka i prilika da se spreči ekstradicija u SAD gde je optužen za špijunažu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslednja bitka Džulijana Asanža

Izvor: B92, 20.Feb.2024

Nakon 13 godina borbe s vlastima i sudskih procesa u Engleskoj, osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž danas je ponovo izašao pred sud u Londonu...To je, kako se smatra, njegova poslednja pravna bitka i prilika da se spreči ekstradicija u SAD gde je optužen za špijunažu...Američko tužilaštvo želi...

Nastavak na B92...

Asanž ulazi u svoju posljednju bitku protiv izručenja američkom pravosuđu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2024

​LONDON - Nakon 13 godina borbe s vlastima i sudskih procesa u Engleskoj, osnivač Vikiliksa, Džulijan Asanž, danas će izaći pred sud u Londonu, što je, kako se smatra, njegova posljednja pravna bitka i prilika da se spriječi ekstradicija u SAD gdje je optužen za špijunažu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.