Arsenal već pronašao zamenu za Ozila, ali pitaju se evropski velikani!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal već pronašao zamenu za Ozila, ali pitaju se evropski velikani!

"Tobdžije" bi mogle da dobiju veliko pojačanje za vrlo malo novca.

Izgleda da je sve gotovo, Mesut Ozil je izgubio svoje mesto u postavi Arsenala.

Teško je očekivati da se vrati u tim pošto Unai Emeri ne računa na njega čak ni kada je u potpunosti spreman, Španac je to do sada objašnjavao "taktičkim razlozima", ali Nemac bi uskoro mogao da napusti London.

Umesto njega, "Tobdžije" su osmislile plan po imenu Džejms Rodrigez, tvrdi Dejli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mejl.

Reprezentativac Kolumbije našao se u nemilosti Nike Kovača u Bajernu koji bi ga radio vratio sa pozajmice u Real.

Španci ga takođe ne žele, pa bi Arsenal želeo da iskoristi tu priliku i već ove zime dovede 27-godišnjeg fudbalera na pozajmicu do kraja sezone koja bi ih koštala tek tri miliona funti.

Bavarci doduše imaju opciju da ga otkupe za 40 miliona funti na kraju sezone, ali takav scenario teško da ćemo videti.

Osim u slučaju da ne nameravaju da ga prodaju za veći novac...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Očajni Arsenal, plaćaju odštetu, Ozil ide u Španiju?!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019

Win-win situacija za Nemca koji iritira sve i svakoga na "Emirejtsu". Arsenal u takvoj situaciji da bi mu isplatili ogroman novac da ode, a izgleda da se vraća na Pirineje....Arsenal je očajan...Naime, čine sve kako bi se oslobodili Mesuta Ozila, i to iz dva razloga...Prvi je ogroman novac koji dobija,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.