Izvor: RTS, 02.Maj.2021, 19:28

Arsenal bolji od Njukasla

Fudbaleri Arsenala savladali su Njukasl kao gosti (0:2) u meču 34. kola engleske Premijer lige.
Ekipa iz Londona je uzela samo bod na prethodne dve utakmice i ova pobeda im veoma znači u borbi, sa kakvim-takvim šansama, za igranje evropskih takmičenja naredne sezone (ne zaboravimo, jasno, da Arsenal igra polufinale Lige Evrope).

Ekipa Mikela Artete ima 49 bodova na devetom mestu, dok Totenhem kao sedmi ima meč manje, a i četiri boda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više.
Njukasl je i dalje na deobi 17. mesta sa 36 bodova, ali deluje siguran u borbi za opstanak.
Fulam, na poziciji koja vodi nazad u Čempionšip, ima devet bodova manje.
Mohamed Elneni je postigao prvi gol za Arsenal otkako je stigao iz Bazela 2016. godine. Egipćanin je precizan bio u šestom minutu. Obamejang je, posle asistencije, u 66. minutu pogodio za 2:0. U pitanju je bio posebno lep pogodak.
David Luiz se povredoi i meč je napustio u 53. minutu.
Arsneal u sledećem kolu igra protiv Vest Bromviča, dok Njukasl gostuje Lesteru.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Totenhem ne odustaje od Evrope, het-trik Bejla protiv Šefilda

Izvor: RTS, 02.Maj.2021

Fudbaleri Totenhema savladali su ekipu Šefilda sa ubedljivih 4:0 u meču 34. kola Premijer lige. . Tim iz Londona upisao je bitnu pobedu i izbio na peto mesto, koje vodi u Ligu Evrope...Totenhem je do pobedeo vodio Bejl, koji je sa tri pogotka poneo titulu igrača utakmice..Velšanin...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.