Andželina Žoli želi Kejt Midlton na svojoj žurki u Londonu

Izvor: Blic, 15.Jun.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina Žoli želi Kejt Midlton na svojoj žurki u Londonu

Holivudski par Andželina Žoli i Bred Pit organizovaće veliku proslavu u svojoj kući u Londonu povodom letnjih Olimpijskih igara, a holivudska glumica želi da na njenoj zabavi obavezno bude Kejt Midlton.

Ovim pozivom filmska zvezda još jednom je pokazala svoju fasciniranost vojvotkinjom od Kembridža.

- Svi koje nešto znače u svetu slavnih biće pozvani na zabavu, a svim gostima naređeno je da nikako ne smeju da fotografišu kuću i goste - rekao je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Dejli mejl" anonimni izvor blizak poznatom paru, koji će ovom žurkom prvi put otvoriti vrata svog doma.

Osim Kejt, među zvanicama se nalaze i Viktorija i Dejvid Bekam, Šeron Stoun, Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons.

Povezane vesti: Žoli i Pit moraju da se isele iz londonskog doma zbog zapušene kanalizacije Nikola Đuričko i Kejt Vinslet dele agenta

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.